Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EMBER!

 

a KÉTELY-eknek vége van! természetesen a makro-szúnyogokkal kalkuláltam, a bringázzon pl. azért lettek elhelyezve a LEVELEK, mert azok körbeérnek és a szúnyog 1x úgyis belerepül. akkor aztán onnan ki se jön már soha, de soha (vagyis neki: SE-KI-SE-BE), mert a karakterek be lettek mártva "virtuális cukorba". addig meg a szúnyog hadd csámcsogjon csak a máv menetrenden, amibe (csak neked árulom el) tréfából elhelyeztem 1-2 kompakt paritású szintetikus mikro-rémálomgenerátort, ami a számítógépük memóriájával táplálkozik. 1-2 hét és a technikájuk egy általános iskola leges legelső számítástechnikai szakkörén is kevés lenne.

aggodalomra semmi ok, a kínai labor be van kamerázva, irtózatos most ott a KÁOSZ, mert elvesztették a szúnyoggal a kapcsolatot és a FONALAT is (a FONÁL köti össze az emberi testet a lélekkel és a szellemmel). a koszos kis laborjukban most az összes fény villog, az összes szirénájuk vonyít, az sem tudják merre szaladjanak. nagy a fejvesztettség és a kapkodás, a fehér köpenyesek néha egymásnak ütköznek, ilyenkor papírok, diszkek, VINCSESZTEREK és fiolák szóródnak szét körülöttük, amit kétségbeesett nők (mégpedig jó nők!) próbálnak hamarjában összeszedegetni, de ettől csak mégnagyobb lesz a káosz, mert 1mást zavarják, a fehér köpenyesek meg egyre idegesebbek lesznek ettől. az ÖLTÖNYÖSÖK pedig csak állnak bambán, teljesen elkészülve attól, hogy a rádiójukon a KINYERMA végtelenített változata szól! némelyik már kezdi érezni a játékot és a muzsikát 10 percben, egyik-másik kezdi lassan megfejteni a REJTVÉNYEKET is. pár nap és a rabjai lesznek, néhány hét és nem lesz olyan komolyzenei kérdés, amire ne tudnának válaszolni, de akkorra már semmi másra nem lesznek használhatók, ki lehet őket dobni, de akárhova rakják is őket, ők már mindörökre ezzel fognak foglalkozni, amíg világ a világ és még azután is. kegyetlen egy program ez a KINYERMA, de hát ez van. tudod kivel szórakozzanak!?!? jobb lesz, ha tudomásul veszik, hogy nálunk van a KINYERMA és az atombombáikkal mehetnek egyenest a PICSÁBA. azt hiszem kezdik elhinni, hogy a KINYERMÁ-hoz képest az összes magfúziós tömegpusztító fegyver csak olyan, mint pólyásbaba kezében a csörgő.

már csak át kell ímélezni nekik a szerverükre a hév menetrendet és felrobban a bélrendszerük és ettől permanens fosás és vizelés jön rájuk, amíg csak ki nem száradnak, ez úgy 2-3 óra hossza.

ha pedig netán tovább pattognának, akkor kénytelenek leszünk elővenni a VÍZÁLLÁSJELENTÉST. de ezt, ha 1 mód van rá, szeretném elkerülni. az azért mégiscsak nagyon kemény, tegyük félre végszükség esetére, ha netán elzárnák az összes KIJÁRAT-ot (amit egyesek VÍZCSAP-nak hívnak, de valójában nem csak telefonon lehet elhagyni a MÁTRIX-ot, hanem VÍZCSAP-on keresztül is! Ezt kevesen tudják, de még kevesebben tudják, hogy tudják!!! És CSAK 2 (AKI 1) tudja, hogy tudja, hogy tudja!). még SENKI sem látta mi van akkor, ha a visszaszámláló odáig ér, hogy: HAJÓVONTÁK TALÁLKOZÁSA FELSŐZSOLCÁNÁL TILOS!

van aki szerint az a VÉG, de van aki szerint az még csak a KEZDET.

 

tudom, hogy közel vagyunk a célhoz, és MINDENKI rájön arra, hogy aki NINCS velünk, az önmaga ellen VAN.

 

HÁT JOBB LESZ, HA TI, AKIK NÉZITEK EZT VAGY AZT A TÉVÉT, MINDEN DIMENZIÓBAN ESZERINT VISELKEDTEK A MÚLTBAN, A JELENBEN, A JÖVŐBEN, TÉRBEN ÉS IDŐBEN EGYARÁNT!

 

KÜLÖNBEN LESZ: NEMULASS!

(atyám! a NEMULASS-nál nincs keményebb az univerzumban! tul.képpen a NEMULASS=ELMÚLÁS, egy transzdimenzionális fordítási hibából maradt benne hibásan a magyeri nyelvezetben)

 

 

CSAK KETTŐ?

 

TRANSZDIMENZIONÁLIS ŰRSAPKA,

KEMÉNY HELY FELSŐZSOLCA.

ADDIG SZERESS, AMÍG NEM LESZ NEMULASS,

DE HA ELVESZTETTEDD A FONALAT,

AZT SEM TUDOD:

KI NYER MA?

 

CSAK 2: AKI 1!

 

A KÉTELYEKNEK VÉGE VAN

 

HAJÓVONTÁK

 

TALÁLKOZÁSA

 

TILOS!

 

Üdvözlettel:

FÉNYHOZÓ

 

trans-interlokation: earth (gaia) / ”budapest-hungary” 

”time”: even now as ever

from: „&@”

to: every human beings on gaia

 

2010/2/17 blue <info@fummelerum.de>

csekmen odaszállott csak marika van barnába burkolva fektyét a kelyhes

berlin lerobbant részén egy tüzfalon élek azaz ülök és ott vésem a falat.
amit az utóbbi idöben álmodtam itte, assz asszem hogy nem létezik. figgyej ha ezt összerakom ebbe a kanizsába szerintem arra leszáll a jézus is hogy megnézze! ja és én a máv menetrendet választottam nem tudom miért, holott a hév az megjobb lehetne, de szerintem az már túl kemény! az már gyanúsabb és még a vízmathy is rájönne hogy mi vagyunk! úgyhallottam különben, hogy a vízmathy egyfolytában nö! állítólag évente kb. 20 centit, most úgy 6 méter körül van és a gyomráig ér az erdö újpalotán ahol egyébként fákkal táplálkozik!

ja és ha a jézus mégsem.... akkor meg mi szállunk fel a fany és az ürhajós rejtett amadeusz-ürszigetére, ahonnan mi is jöttünk. nem hiába! én most egy matrixos átjáróba szorultam ahonnan nem tudok kijutni. most viszont fogtam egy jelet a hóborék szigetéröl meurpheustól aki ott kényszerböl egy sztriptízbárban táncol mint egy tizenéves kisliba. állítólag elfelejtette magával vinni a mobilját és a kulcsát is elfelejtette és így minden kontaktot elvágta a hajójától. na most ha sikerül a kettesböl a hármasba átvinni öt akkor vaj! söt az is megeshet hogy olaj vagy kööö!

amúgy vigyázz mert a koputeredben egy makró.-szúnyog él amit az fbi és a gyártó telepített bele. ez is egy kínai proto-fegyver-amire senki nem tud lépni, mert mindent a kínaiak gyártottak. egy gombnyomás és a szúnyog átáll arra hogy negatív tudatot okádjon amitöl egyértelmü a helyzet. most még csak adatok beszerzésére dolgoznak ezek az makro-bió-szervek, de hamarosan átállnak majd!

különben az van még hogy északa illetve reggel 4-5 körül zúg az ég! lehet hallani hogy kibaszott magasan repülnek a raketyák! kurrrva kmffffffffffffffffffffffffffffffff! szerintem ez a frankfurt-isztambul-kabul línie!! mekkora kmffffffffffffffffff.... ja budapestet ez nem érinti ....csak basszaujét....!

a kút közepén ülve
körbe esznek bárányt bárányok
bárányokkal elegyegnek
feltöltödött patkányok

látod? duzzad! növexik és kipattan!
de én mégis pesszimista lennék inkább

azért mert miért ne
és nem mindegy hogy miért?
miközöd hozzá ki vagy te?
öcsi húzzál fel csak egy csíkos mellényt!

ájj a sorba és várd ki még rájucc
és ne csalj soha mert meghalsz mielött párduc!

érted?

(tóth attila)

On Feb 17, 2010, at 5:53 PM, schreiner gyula wrote:


amúgy most melyik inter-lokációban vagy? berlin? vagy csekmen-ként nikkolsz?

vagy novotsz? a novotás, az olyan, mint a nevetés, csak nem földi és az emberek számára elég ijesztő hang, pedig nevetés,csak máshonnan és máshogy


na mentem űrsétára

 


Üdvözlettel:

FÉNYHOZÓ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.